Kwaliteit

Steekwoorden in onze bedrijfsvoering zijn; betrokkenheid, deskundigheid, veelzijdigheid en natuurlijk kwaliteit. Kwaliteit is een continue proces in de bedrijfsvoering. Om te beginnen werken wij met Fledge een ERP-systeem, waarmee de productiestatus van uw producten nauwkeurig wordt gecontroleerd en in kaart gebracht.

 

Daarnaast wordt gewerkt volgens een Kwaliteitshandboek, waarin alle bedrijfsprocedures en bevoegdheden zijn vastgelegd. Met deze combinatie proberen wij het gewenste en overeengekomen kwaliteitsniveau in alle bedrijfsfacetten te beheersen en bewaken.

 

Andere belangrijke factoren om goede kwaliteit te kunnen leveren zijn natuurlijk goed opgeleide werknemers en een up-to-date machinepark, waarbij wordt gewerkt met Solidworks/Cam systemen. Aan beide eisen wordt ruimschoots voldaan, zodat in combinatie met jarenlange ervaring en constante, kwaliteit wordt geleverd. Verder beschikt ZMB over een geconditioneerde en goed uitgeruste meetruimte voorzien van gekalibreerde 3D-meetrapparatuur.