· 

Overname Zandstra Metaalbewerking bv

We hebben groot nieuws

Met gepaste trots kondigen wij de 3e generatie directie van Zandstra Metaalbewerking BV aan. Na 27 jaar succesvol eigenaarschap hebben wij, Ferrie en Gerrie Zandstra, besloten om het stokje door te geven aan een nieuwe generatie ondernemers.

 

 

 

 

 

Per 2 mei 2023 zijn we gestart om het bedrijf warm en duurzaam volledig over te dragen aan Camille en Robbert Dols.

 

Het familiebedrijf wordt voortgezet

Wij zijn verheugd om u te kunnen melden dat de overdracht plaatsvindt in een familiaire setting. De twee enthousiaste neven zullen ervoor zorgen dat Zandstra Metaalbewerking als familiebedrijf wordt voortgezet en de gekende normen en waarden zullen worden behouden.

Zij hebben de ambitie om als één team samen met het bestaande ervaren personeel Zandstra Metaalbewerking verder te leiden op weg naar een succesvolle en bestendige toekomst.

Camille en Robbert benadrukken dat zij zich maximaal zullen inzetten met dezelfde focus op klanttevredenheid en kwaliteit van zowel de producten als de daarbij behorende dienstverlening.

Camille en Robbert zullen de komende tijd hun best doen om actief contact op te zoeken met alle klanten van Zandstra Metaalbewerking om nader kennis te maken.

 

De toekomst

Wij willen u, als zeer gewaardeerde klant, bedanken voor het vertrouwen in het bedrijf en onze goede en vaak langdurige samenwerking. Wij kijken uit naar een veelbelovende toekomst onder leiding van Camille en Robbert als nieuwe generatie ondernemers.

 

 

Met vriendelijke groet,

Ferrie en Gerrie Zandstra

namens

Zandstra Metaalbewerking BV